Koillismaasäätiö
Säätiön tarkoituksena on sosialidemokraattisen työväenliikkeen harjoittaman koulutus-, valistus-, ja järjestötoiminnan tukeminen etupäässä Koillismaalla. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö tukee mahdollisuuksiensa mukaan Koillismaalta olevien henkilöiden koulutusta sosialidemokraattisen työväenliikkeen ja ay-liikkeen koulutuslaitoksissa.

Kitkantorin Kerho
Vietä kokoukset, syntymäpäivät, yritysjuhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet hyvin varustetussa ja viihtyisässä kokustilassamme Kuusamon keskustassa!

Kitkantorin Kerho on hyvin varusteltu juhla- ja kokoustila jopa 40 hengen tilaisuuksiin. Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kokouksiin ja juhliin niin yksityisille kuin yrityksillekin. Noin 100 m2 tila koostuu suuresta kokous/oleskelutilasta, baarikeittiöstä ja ryhmähuoneesta. Tilan varustukseen sisältyy TV, PC ja verkkoyhteys, musiikkilaitteet, videotykki, fläppitaulu. Kokous- ja oleskelutiloista löytyy tuolit ja pöydät 40 henkilölle. Tuolit ja pöydät ovat siirrettäviä, joten ne voi asetella haluamaansa muotoon tilaisuuden luonteen mukaan. Tilan baarikeittiöstä löytyy 30 hengen astiasto, jääkaappi ja 4-levyn keittolevy. Tiloihin voi tuoda omat juomat ja ruoat.

Tiedustelut, vuokraushinnat ja varaukset soittamalla 040 842 4134 tai sähköpostilla koillismaasaatio@gmail.com
Kitkantorin_Kerho.jpg

As Oy Kuusamon Selkos
Vuokra-asuntoja Kuusamon keskustan välittömässä läheisyydessä.
As Oy Kuusamon Selkos tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lähellä palveluja. Selkosen kokonaisuuteen kuuluu kaksi kerrostaloa, joissa asunnot ovat kahdessa kerroksessa. Asuntoja on monen kokoisia ja tyyppisiä, 1-3h+k/kk, myös saunallisia kolmioita. 
Tiedustele asuntotilannetta ja sovi esittelystä! 

Natalia Denisova, Toiminnanjohtaja
p. 040 842 4134
Sähköposti: koillismaasaatio@gmail.com

Selkos.jpg