Vuonna 2015

Vuoden ykköstapahtuma

Huhtikuussa oli eduskuntavaalit, jossa Kuusamosta ehdokkaana oli Inka Hokkanen. Teimme vaalityötä hänen ja koko alueen ehdokkaiden eteen. Kampanja oli hyvä ja saimme hyvää palautetta Inkan esiintymisestä ja kirjoittelusta kentältä ja omalta väeltä. 

Piirainen, Halonen ja Hokkanen vaalikiertueella


Asetukset

Asetukset

Asetukset

Inka sai vaaleissa ääniä 506. Oulun piiristä pääsi läpi vain Tytti Tuppurainen 7 661 äänellä, SDP menetti siis yhden paikan omalta alueeltamme. Raimo Piirainen jäi varalle äänin 3 224.

Kuusamossa kävi vieraita

Helmikuussa Mikko Salmi vieraili Kitkantorin kokoustiloissa tapaamassa paikallisia toimijoita samalla, kun oli konsertoimassa Kuusamon kirkossa.

Maaliskuussa Ville Skinnari vieraili Rukalla seminaarissa, johon osallistui myös meidän väkeä Leena Mustonen ja Inka Hokkanen. Seminaarista saimme eväitä myös eduskuntavaalityöhön.

Marraskuussa saimme vieraaksi kansanedustaja Tytti Tuppuraisen, siihen järjestimme yleisötilaisuuden Cafe Kaisassa.

Mikko Salmi

Tytti Tuppurainen

Ville Skinnari

Perinteiset tilaisuutemme 

Vappua juhlimme perinteisesti kokoustiloissa. Tupa oli täynnä, kuten joka vuosi. Puhetta piti eduskuntavaaleissa ehdokkaanamme ollut Inka Hokkanen. 

Pikkujoulua vietimme kokoustiloilla joulukuussa, ja saimme sinne yllätysvieraita pohjoisen demarinuorista. Kokoustila oli täynnä, ja emännät tarjosivat maukkaan joulupuuron sekahedelmäsopalla höystettynä.

Yhteistyökumppaneiden ja Demaripiirin järjestämät tapahtumat 

Huhtikuussa Kauppa-Kuusamo järjesti torilla tasa-arvon toritapahtuman, johon mekin osallistuimme. 

Heinäkuussa olimme Kuusamon kesämarkkinoilla liikuntakeskuksen parkkialueella. Siellä myimme lättyjä ja kahvia markkinaväelle. Tapahtuma oli onnistunut kaikin puolin. 

Elokuun lopussa suuntasimme Vuokattiin Pohjolan Demaripäiville. Kuusamosta oli parisenkymmentä osallistujaa. Demaripäivien yhteydessä esitimme puolueen puheenjohtaja Antti Rinteelle kutsun tulla vierailulle Kuusamoon. 

Syksyn aluepäivät järjestettiin Taivalkoskella, johon osallistuimme kolmen demarin voimin.