Vuonna 2016

Vuoden ykköstapahtuma

Kuusamon työväenyhdistys täytti tänä vuonna 110 vuotta. Vietimme juhlaa Kuusamon lukiolla. Puhujina olivat puolueen puheenjohtaja Antti Rinne sekä europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari. Tilaisuuteen oli avoin kutsu, ja väkeä oli mukavasti paikalla.

Juhlan lopussa yhteislaulu raikasi. Ja lauluna oli tietysti Taistojen tiellä. Paikallislehti teki myös etusivun jutun juhlasta.

Syksyllä järjestettiin puoluekokousvaalit, johon ehdokkaaksi Kuusamosta asetimme Inka Hokkasen. Inka valittiin kokousedustajaksi vuonna 2017 pidettävään puoluekokoukseen.

Syksyllä starttasimme myös ehdokashankinnan vuoden 2017 kuntavaaleihin.

Liityimme yhdistyksenä sosiaaliseen mediaan, eli avasimme omat Kuusamon Demarit- Facebooksivut.

Demareilla kävi vieraita 

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman vieraili Kuusamossa tammikuussa yhdessä kansanedustaja Ville Skinnarin sekä kansanedustaja Tytti Tuppuraisen kanssa. Järjestimme tilaisuuden kokoustiloilla, ja paikalla olikin tupa täynnä kuulijoita.

Toukokuussa kokoustiloilla vieraili Kuusamon kaupungin uusi perusturvajohtaja Markku Kipinä. Taas oli tupa täynnä, ja kovasti oli Kipinältä kysyttävää.

Opintomatka Brysseliin

Helmikuussa Kuusamon ja Pudasjärven työväenyhdistysten väkeä lähti yhteisreissulle Liisa Jaakonsaaren kutsumana Brysseliin. Kuusamosta meitä matkalaisia oli kolmetoista. Matka oli avartava ja onnistui hyvin.

Perinteiset tilaisuutemme

Vappua juhlimme perinteisesti kokoustiloissa. Tupa oli täynnä, kuten joka vuosi. Puhetta piti Koillismaasäätiön valtuuskunnan puheenjohtaja, JHL:n aluetoimitsija Risto Säkkinen.

Pikkujoulua vietimme kokoustiloilla joulukuussa.                                             

Yhteistyökumppaneiden ja Demaripiirin järjestämät tapahtumat

Heinäkuussa olimme Kuusamon kesämarkkinoilla liikuntakeskuksen parkkialueella. Siellä tapasimme kuntalaisia ja teimme varainkeruuta myymällä muurikkalättyjä, kahvia ja makkaraa.

Syksyllä suuntasimme Rovaniemelle Pohjanhoviin Pohjolan Demaripäiville. Kuusamosta oli lähes parikymmentä osallistujaa.